Happy Dappy

Dehär är en blogg om de mesta. Jag som driver bloggen heter Emilia och jag bor i Stockholm och jag är född 2001. Min blogg skapades för att jag ska kunna uttrycka mig! Jag hoppas att de inte förekommer något hat. Kärlek till er alla! :*

Bilder från stranden

Publicerad 2014-02-27 15:59:01 i Allmänt,








Nu sitter jag på stranden och har precis ätit en stor och underbar middag. Vi besökte idag en underbar strand som heter Zeebop. Det är små söta minikrabbor som så fort man kommer gående kilar ner snabbt i sina bon. Vattnet var alldeles ljummet och maten smakade underbart. Jag råkade dessutom ta upp en sjöstjärna när jag tumlade runt i vågorna. Och först när jag kände med handen på den trodde jag att det var en bit korall eller en sten. Men när jag plockade upp den och fick se den så fick man sig en liten chock! Sjöstjärnan var väldigt vacker och var rosa och blå. Men jag slängde iväg den i samma sekund som jag såg den, för att de första som kom upp i huvudet var...GIFTIG!!!.. Och man kände hur den rörde på sig i handen, Äckligt! 
Just nu sitter jag i en taxi påväg till hotellet. Och här i Indien så väntar taxichauffören på en hela dagen. Och man undrar vad dom gör på dagarna. Dom kanske sover, lyssnar på Indisk musik, läser en bok och äter. Jag blir ändå ganska fascinerad över hur dom orkar en hel dag utan att lämna taxin, förutom när dom går på toa.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela